Blogglistenhits

fredag 5. september 2014

MONTERING AV SVILLER

Idag sorterte, og la jeg og Thomas ut alle svillene i første etasjen på huset. Da fikk vi sett størrelsen på de enkelte rommene. Litt greit å se det i virkeligheten, isteden for bare på tegning.  


Også startet det som skulle vise seg å bli en lang dag. Og mye bilkjøring og leting. Vi dro opp på Fræna Elementfabrikk på freneidet for å hente slagborr, muttertrekker og agregat. Når vi kom tilbake kom vi på at vi måtte ha en overgang til muttertrekkeren for å kunne bruke torxen som passet til skruene. Først dro vi på Eide byggservice, der de ikke hadde dette inne, så dro vi på fabrikken, der vi hadde lånt maskinen igjen for å se om vi kunne finne den som hørte til maskinen. Det gjorde vi ikke. Så var vi innom både Dale Bruk på Eide og i Fræna, der de heller ikke hadde. 

Så var det å dra tilbake til Eide Byggservice og se om skrallesettene deres inneholdt denne delen, men etter myyyye leting var det fortsatt ikke noe å finne. Så dro vi for å se om kanskje GH-Bolig hadde denne overgangen. Og i det samme vi kommer til GH får vi telefon fra Sindre i Eide Byggservice om at de hadde denne overgangen hjemme, og at vi kunne få låne den (SERVICE)!! Og samtidig fant de en på GH-Bolig, så da hadde vi plutselig to! Når dette var ok måtte vi utover til Lyngstad å hente skjøteledning som vi hadde glemt. Og på vei derifra, kommer Thomas på at vi må ha en borr, 15 minutter etter at butikken stengte. Da kommer Eide ByggSERVICE inn igjen, og Egon hadde en borr hjemme som vi kunne få låne. Da så alt ut til å være klart for montering av sviller....trodde vi.

Idet vi får igang agregatet (etter litt trøbbel) viser det seg at slaget på slagborren ikke virker. Da var det bare å ta en telefon til Bjørn Tommy, som dro ned på lageret til GH-Bolig, for å se om de kanskje hadde en liggende. Og til alt hell hadde de det. Så idag har vi fått utrolig god hjelp og service fra mange, føler oss heldige som er omgitt med hjelpsomme og snille mennesker! 



Thomas var ikke så veldig fornøyd idet han skulle begynne å borre, og slagborren manglet slag. Jeg derimot ble skuffet når den som virket kom, og jeg fant ut hva slag på en slagborr var, lite slag der i gården ja ;-) 


Idet vi kom inn på Dale Bruk så jeg denne kniven, og den måtte jeg jo bare ha. Den matcher jo tomstokken min! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar